top of page

Urban yoga retreat

Bij het woord retreat denk je misschien aan een plek ver weg. Maar er echt even helemaal uit zijn in een rustige en waterrijke omgeving kan nu ook in Amsterdam-Oost!

Voor wie?
De urban yoga retreat is geschikt voor iedereen die interesse heeft in gezondheid en yoga. 


Wat?
De dag begint met een dynamische start yogales (hatha vinyasa) met speciale aandacht voor detox-houdingen. Hierna voel je je verfrist, ontspannen en waarschijnlijk ook hongerig!

Bij mooi weer lunchen we buiten en kun je meevaren. Als je wilt, kun je zelfs zwemmen, dus vergeet je zwembroek en handdoekniet!

Het einde van de middag is gewijd aan rust, stilte en balans. Te beginnen met Nadabrahma, een liefdevolle Osho Meditatie (korte vorm) gevolgd door Yoga Nidra; een krachtige techniek vanuit de Tantra Yoga-traditie. Yoga Nidra is een liggende begeleide meditatie om diepe mentale, fysieke en emotionele ontspanning te bereiken. Het is een staat van bewustzijn die kan leiden tot diepe inzichten en een gevoel van bevrijding.


Programma:
9:30 - 10:00 Inloop en thee
10:00 - 12:00 Dynamische yogales
12:00 - 14:00 Vegetarische lunch met groenten en kruiden van eigen oogst uit de Tuinen van de Hartstocht en bij mooi weer gelegenheid om op de boot te stappen
14:00 - 16:00 Meditatie
Yoga nidra


Waar?
Reyn voor Lichaam en Geest op Zeeburgerpad 74


Kosten
De kosten zijn € 90 per persoon.
Boek je vóór 3 juli, dan betaal je € 75 per persoon.
Weer er snel bij, want er zijn slechts 12 plekken beschikbaar.
Stuur een mail naar info@reyn-amsterdam.nl of bel Suzanne op 06-43246232.


Channah coacht mensen die hun gezondheid willen verbeteren, invloed willen uitoefenen op herstel en bereid zijn om hun leefstijl aan te passen. Ze heeft Gezondheidskunde gestudeerd en is naast yogadocent ook holistisch coach, trainer en loopbaanadviseur. Ze volgde in India een opleiding Tantra Yoga waarin ook de onderwerpen Yoga Nidra en Ayurvedische massage aan bod kwamen. Meer info over Channah: www.healinghouse.nl en www.lfloopbaan.nl

bottom of page