top of page

Adem je vrij

Ademen is leven, ademen gaat vanzelf.
Toch ademt een groot deel van de mensen niet efficiënt: te kort, te lang, te diep, te snel, te vaak of oppervlakkig. Om beter te leren ademen en te ontspannen bestaan een aantal ademtechnieken om meer uit je ademhaling te halen. 

 

Wil jij ontdekken hoe je je adem beter, dus efficiënter kunt gebruiken dan is deze adem workshop misschien iets voor jou. 

Ervaar hoe jij je energieker, blijer en meer ontspannen kunt voelen, gewoon door je eigen ademhaling. Door de adem te openen ga je vollediger ademen, vollediger leven, meer voelen. Het ademwerk in deze workshop werkt direct door op zowel fysiek-, mentaal, - emotioneel- als spiritueel niveau. En dat voel je! 
 

Als jij open staat voor een ervaring die je leven rijker, meer ontspanning geeft en een dagelijkse portie energie oplevert dan is deze workshop misschien iets voor jou.

Wie geeft de workshop?
Isolde Pâques is holistisch massage- en bewegingstherapeut en Ademcoach. Zij heeft ruime ervaring als therapeut en komt in haar praktijk clienten met diverse klachten tegen. De ademtechniek gebruikt zij onder andere ook bij het begeleiden van kankerpatienten, tijdens het voortraject en het ziekte- en herstelproces en burnout klachten. 

 

Tijdens de bijzondere ademreis begeleidt ze jou, geassisteerd door een collega ademcoach. Haar eigen ervaringen en die van haar cliënten is de reden geweest om ook opgeleid te willen worden tot ademcoach. Zij wil graag deze bijzondere ademreis met jou delen. 


Wil je meer infomatie, kijk dan even op de website van I Sense Holistic, www.isenseholistic.nl en lees het blog voor leuke weetjes.

 

Datum: zondagochtend 1 oktober 14:00 – 17:00 uur.
Locatie: Reyn voor Lichaam en Geest, Zeeburgerpad 74, Amsterdam. 
Deelname bedraagt € 50,- inclusief thee en gezonde snack. 


Ben je aanvullend verzekerd? Dak kun je de kosten van de workshop declareren bij je zorgverzekeraar (Natuurgeneeskundig consult).

Stuur een mail naar info@isenseholistic.nl Je ontvangt dan van haar zo snel mogelijk een bericht met de voorwaarden om mee te doen. Heb je nog vragen? Bel haar dan op 06-29537750.

 

Just breathe.

bottom of page