top of page

Yoga nidra

Yoga Nidra wordt ook wel Slaap Yoga genoemd.
 

Voor wie?

Door drukte in het dagelijks leven raakt ons zenuwstelsel vaak overprikkeld en vermoeid waardoor je constant alert kunt zijn. Ook ’s nachts. Als je dit herkent, kan Yoga Nidra zeer behulpzaam zijn om je lichaam en geest compleet te ontspannen. Yoga Nidra kan daarom goed helpen bij onrust, stress, slaapproblemen of burn-out. Yoga Nidra (Sanskrit voor Yoga Slaap) is een krachtige techniek vanuit de Tantra Yoga-traditie.

Het beoefenen van Yoga Nidra wordt afgeraden in het geval van depressie, psychosis en schizofrenie.

Wat?

Het is een systematische aanpak om diepe mentale, fysieke en emotionele ontspanning te bereiken. Een uur Yoga Nidra is te vergelijken met vier uur slaap. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of meditatie.

Voordelen

• Verminderen van fysieke en mentale stress
• Herstellen van emotionele balans
• Opladen en helen van je lichaam
• Beter inslapen en doorslapen (bij regelmatige beoefening)

Wanneer?

20 augustus van 16:00 - 17:30

Kosten?

€ 20 en € 15 voor leden.

Waar?

Reyn voor Lichaam en Geest op Zeeburgerpad 74

Channah coacht mensen die hun gezondheid willen verbeteren, invloed willen uitoefenen op herstel en bereid zijn om hun leefstijl aan te passen. Ze heeft gezondheidskunde gestudeerd en is naast yogadocent ook holistisch coach en loopbaanadviseur. In 2014 kreeg ze zelf te maken met kanker, waardoor een zoektocht begon naar een meer holistische aanpak. In 2015 volgde ze in India een opleiding Tantra Yoga waarin ook de onderwerpen Yoga Nidra en Ayurvedische massage aan bod kwamen. 

bottom of page